Galleri Bryggergården


v/ Bettina Dreier Andersen

Gl. Nykøbingvej 48 4572 Nr. Asmindrup

Tlf. 26134098

Her er lidt om mig selv og mit galleri.

Dette billede måler 70x90 cm.


Mit navn er Bettina Dreier Andersen og jeg er kunstmaler.


Min kunstneriske basis blev grundlagt allerede som barn, da jeg havde Curt Erik Frandsen (billedhugger og keramiker) som lærer i fem år, hvor han underviste mig og grundlagde mit tekniske fundament. Jeg har været porcelænsmaler hos Bing & Grøndahl i ni år, fra perioden 1977 til 1986. 


Jeg har altid tegnet, men kun noget som familie og venner så.

Min kunstneriske karriere startede først for alvor da børnene blev store og flyttede hjemmefra. Børnebørnene ville gerne have rigtig kunst på væggene, så de kom og spurgte mig, om jeg ikke ville male billeder til deres værelser. Sådan begyndte det. Jeg udviklede mig derfra og jeg har lavet og solgt rigtig mange børnebilleder.


Mine billeder er malet med olie og akrylmaling på lærred, men jeg eksperimenterer også med forskellige materialer, såsom byggematerialer. Det kan være gips, sand, beton og afdækningsmaterialer så betonen ikke får frost. Jeg maler også på porcelæn, træ eller jern.


Jeg kan godt lide at eksperimentere med farver. Jeg oplever en glæde ved at lege med farver som gør at jeg bibeholder men barnlige streg. Mine billeders historie kommer via indtryk fra hverdagen, noget jeg har oplevet eller set. Det kan også være historier eller billeder jeg ser i TV, aviser, blade eller på nettet. Et af de seneste billeder jeg har malet, fandt jeg inspiration til via nogle rejsebilleder som et familiemedlem havde lagt på Facebook.